Nieuws rond De AccordeonFanfare

De vakantieperiode is bijna weer voorbij (het zomerse weer gelukkig nog niet). Binnenkort starten de repetities weer. Ons eerste optreden na de vakantie zal zijn op zondag 16 september 2018: we gaan dan wederom voorop van kerk naar kroeg om de Veense feestweek te openen.

Uiteraard zijn nieuwe leden nog steeds van harte welkom. Dus heb je tijdens de vakantie een concert bezocht of gewoon op straat wat muzikanten zien spelen en bedacht dat muziek maken toch wel erg leuk is denk dan eens aan de accordeonfanfare! Behalve accordeonisten zijn ook slagwerkers erg welkom. Wij zijn namelijk ook dringend op zoek naar 1 of 2 enthousiaste slagwerkers die ons tijdens optredens kunnen begeleiden.

Voor iedereen geldt: schroom niet om tijdens de repetitie avond een keer (of meerdere keren) te komen kijken en/of meespelen!