Welkom op de website van DeAccordeonFanfare

 

DeAccordeonFanfare is een gezellige groep van 20 accordeonisten die met zijn allen muziek spelen. Dit doen wij lopend (fanfare), niet zittend.

Ieder speelt op haar of zijn eigen nivo, de muziekkeuze is laagdrempelig. Ook beginnende accordeonisten komen aan hun trekken. We spelen eenvoudige, herkenbare en verrassende muziek. Veel verschillende soorten en variatie (geen shanty) met vooral veel D-A-F tonen!

We treden selectief en met mate op. Onze optredens hebben voornamelijk een "rattenvanger van Hamelen" -doel (voorop, in de optocht naar...).

 

Wim Loos is muzikaal leider en initieert het repertoire.

 

 

 

 

 

Daarnaast beleven we allerlei accordeonfestiviteiten . Denk aan films, optredens, bezoeken aan evenementen en concerten, festivals, uitwisseling van muziek en cd's. Initiatief komt van iedereen!

 

We oefenen 1 keer in de maand in het 'Muziekcentrum' aan het Noordeinde te Roelofarendsveen. We repeteren op vrijdagavond (van 20.00-22.00 uur).

 

 

Informatie nodig? Lid worden? Meedoen? Komen kijken? Ideeën?

Neem contact met ons op!!

 

Je kunt ons ook boeken! We hebben geen avondvullend programma, maar 30 à 40 minuten mag geen probleem zijn. Neem voor boekingen contact op met Wim Loos (06-23543479). Doe dit liefst 2 maanden van tevoren. Binnen een week is het lastig om 20 accordeonisten te organiseren. 

 

Onze sponsoren: